Make up shopping

Jag beställde en massa sminkprodukter här om dagen, kände att jag behövde lite nytt i sminkväskan. Är sådan som gärna läser en del recensioner om saker innan jag köper dem, och jag har läst så bra saker om just dessa produkterna, så de fick helt enkelt bli mina.
 
 
1. En highlighter från The Balm som tydligen ska vara årets highlighter, har en massa highlighters sedan innan, fast i cremeform, så vart sugen på denna för att komplettera. 159 kr här.
 
2. Nu till sommaren när man är varm och sminket gärna vill olja till sig ordentligt så vill jag ladda upp med "Blotterazzis" från Beautyblender, funkar som blotting papers, fast tvättbara. 199 kr här.
 
3. Har ju använt bareMinerals puderfoundation i all evighet, och det är fortfarande den bästa foudnation jag någonsin provat, så det blev en ny burk av den också. Blandar alltid ut färgen Golden Medium med Medium Tan, för att få den perfekta nyansen. 349 kr här.
 
4. Sist men inte minst, en contour och highight palett från NYX, har läst så bra om den. Jag är väl inte allt för mycket för det här med contouring egentligen, men det alltid kul att exprerimentera lite. Framhäva ansiktet lite mer. 239 kr här.
 
Köpte även flera stycken superfina läppstift ifrån Kate Moss collection i Spanien, slänger upp dem med här nu under veckan.