Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI

Vi har köpt hus!!!!(!!!!)

Vår dröm har äntligen slagit in, vi har köpt hus!!! Vi har länge letat efter hus, och till slut så fann vi vår drömvilla, i Onsala.. Vilket betyder att vi flyttar "hem" igen!! Första juli sker flytten och jag längtar sååååååååååååhär mycket! Är så lycklig!! Det är ett hus med tre sovrum, två badrum, stor altan i sydväst-läge och en stor fin tomt. Nästan samtliga rum är nyrenoverade och den ligger helt perfekt till med hörntomt och allt. Kan inte ens fatta det själv, det här året känns verkligen som vårt år. Först bröllop och knappt en månad efter flyttar vi in i vårt egna hus. Fortsättning följer!
 

Kate Moss for Rimmel

När jag var i Spanien shoppade jag även dessa fantastiska läppstiften från Kate Moss for Rimmel.  Jag stod och experimenterade med en massa swatches innan jag bestämde mig för just dessa fyra färgerna. De är helt fantasiskt fina! Två stycken nudefärger (nr 45 och 03) med en två olika toner av rosa i, samt en mellanrosa färg och en ljusröd (nr 80 och 111). Färgerna är inte supermatta men inte heller glansiga, sådär perfekt mittemellan. Kostar under hundralappen och har bra pigment, riktiga fynd!
 

Make up shopping

Jag beställde en massa sminkprodukter här om dagen, kände att jag behövde lite nytt i sminkväskan. Är sådan som gärna läser en del recensioner om saker innan jag köper dem, och jag har läst så bra saker om just dessa produkterna, så de fick helt enkelt bli mina.
 
 
1. En highlighter från The Balm som tydligen ska vara årets highlighter, har en massa highlighters sedan innan, fast i cremeform, så vart sugen på denna för att komplettera. 159 kr här.
 
2. Nu till sommaren när man är varm och sminket gärna vill olja till sig ordentligt så vill jag ladda upp med "Blotterazzis" från Beautyblender, funkar som blotting papers, fast tvättbara. 199 kr här.
 
3. Har ju använt bareMinerals puderfoundation i all evighet, och det är fortfarande den bästa foudnation jag någonsin provat, så det blev en ny burk av den också. Blandar alltid ut färgen Golden Medium med Medium Tan, för att få den perfekta nyansen. 349 kr här.
 
4. Sist men inte minst, en contour och highight palett från NYX, har läst så bra om den. Jag är väl inte allt för mycket för det här med contouring egentligen, men det alltid kul att exprerimentera lite. Framhäva ansiktet lite mer. 239 kr här.
 
Köpte även flera stycken superfina läppstift ifrån Kate Moss collection i Spanien, slänger upp dem med här nu under veckan.