Happy easter

Hej på er. Hoppas att ni alla haft en fantastisk påsk!
Vi haft en killkompis här uppe från Göteborg över helgen, det har varit jätte mysigt. Vi har även haft en annan killkompis från Uppsala här nu igår, och tillsammans åt vi lite påskmat och snackade en massa skit. Supertrevligt. Var ju även väldigt fint väder här igår, så då passade jag på att njuta lite av solen på altanen, det var verkligen så skönt. Låg i solstolen säkert en timma, med kläder på naturligtvis. Än är det inte bikiniväder, direkt.
 
I torsdags så fyllde jag läpparna, något jag gjort förut. Just nu är de fortfarande svullna, men jag älskar dem redan. Jag fyller med 1 ml stylage M, och går till Stockholm Beauty och gör det. Min gamla fyllning var så gott som borta, och därför kände jag att det var dags för en ny omgång. Jag har knappt någon överläpp, och fyller då ut läpparna för att få lite mer volym i dem. Det gör pissont, men det går snabbt över. Dock så reagerade jag en del på stylaget denna gången och har både fått en hel del blåmärken och uppsvullna läppar nu de senaste dagarna, men det kommer bli finfint när det väl lägger sig.
 
 

rememberthiis.blogg.se

wow så fin du är! Älskar färgen på läpparna, så snyggt!

Svar: Men tack fina du!! <3 Jag älskar också färgen, är lite smått beroende måste jag säga, haha!
ELLA

ELIN WAHLBERG

så fint hår!

Svar: Tack fina!
ELLA

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI