Green day, American Idiot, the musical

Jag har en väldigt bred musiksmak. Likaväl som jag älskar popiga Ellie Goulding så älskar jag tunga Green Day. Jag lyssnade jättemycket på Green day i ung ålder, och jag var dödskär i Billie Joe. Ett tag där så var jag bara ute efter mystiska killar med svart hår och kajal runt ögonen, min bästis Lisette letade land och rike efter den perfekta åt mig, men dessvärre så fanns det bara en Billie Joe. 
 
I alla fall, så överraskade min fantastiska (har jag nämnt innan att jag har världens bästa man!?) sambo mig här om veckan med biljetter till den svenska Green Day musikalen som spelas på Cirkus just nu. Gissa om jag blev glad!? I huvudrollen ser vi bland annat Viktor Norén, känd från Sugarplum Fairy och även Zandro Santiago, känd från Dead by April. 
 
När jag ändå pratar nostalgiska minnen så hängde jag och min självutnämnda tvilling Sandy mycket på Sticky Fingers i Göteborg förr, mycket i början för att Dead by April hängde där, lite innan de blivit "kända" genom Robinsonreklamen. Dock var inte Zandro Santiago sångare i gruppen där och då, utan Jimmie Strimell. Vi tyckte vi var supercoola som hängde med DBA, hade kolsvart hår, solade solarium stup i kvarten och hade alldeles för korta klänningar. Det är skönt att man tillslut växte upp ifrån det party-party livet, men oj vad kul vi hade där och då.
 
Vill ni också se Green Day musikalen så går den fortfarande på Cirkus. De har med många låtar, inte bara från American Idiot. Samtliga i ensemblen hade så fantastist grymma röster, njöt av varje sekund! 5 av 5 möjliga.