Green day, American Idiot, the musical

Jag har en väldigt bred musiksmak. Likaväl som jag älskar popiga Ellie Goulding så älskar jag tunga Green Day. Jag lyssnade jättemycket på Green day i ung ålder, och jag var dödskär i Billie Joe. Ett tag där så var jag bara ute efter mystiska killar med svart hår och kajal runt ögonen, min bästis Lisette letade land och rike efter den perfekta åt mig, men dessvärre så fanns det bara en Billie Joe. 
 
I alla fall, så överraskade min fantastiska (har jag nämnt innan att jag har världens bästa man!?) sambo mig här om veckan med biljetter till den svenska Green Day musikalen som spelas på Cirkus just nu. Gissa om jag blev glad!? I huvudrollen ser vi bland annat Viktor Norén, känd från Sugarplum Fairy och även Zandro Santiago, känd från Dead by April. 
 
När jag ändå pratar nostalgiska minnen så hängde jag och min självutnämnda tvilling Sandy mycket på Sticky Fingers i Göteborg förr, mycket i början för att Dead by April hängde där, lite innan de blivit "kända" genom Robinsonreklamen. Dock var inte Zandro Santiago sångare i gruppen där och då, utan Jimmie Strimell. Vi tyckte vi var supercoola som hängde med DBA, hade kolsvart hår, solade solarium stup i kvarten och hade alldeles för korta klänningar. Det är skönt att man tillslut växte upp ifrån det party-party livet, men oj vad kul vi hade där och då.
 
Vill ni också se Green Day musikalen så går den fortfarande på Cirkus. De har med många låtar, inte bara från American Idiot. Samtliga i ensemblen hade så fantastist grymma röster, njöt av varje sekund! 5 av 5 möjliga.
 
 

Black details

Jag har lite svårt för helvitt när det kommer till kläder. Det passar helt enkelt inte min hudton nu när jag inte är så solbränd. Men jag har hittat något som gör att jag kan bära vitt utan problem, svarta detaljer. Så som i halsringen, på ärmsluten osv. Jag var inne och shoppade lite idag och fick med mig de här finfina överdelarna hem. Den stickade tröjan är från Zara, den är heelt magisk, och blusen är lika magisk den, från H&M. De svarta detaljerna bryter av det vita så bra. 

Happy easter

Hej på er. Hoppas att ni alla haft en fantastisk påsk!
Vi haft en killkompis här uppe från Göteborg över helgen, det har varit jätte mysigt. Vi har även haft en annan killkompis från Uppsala här nu igår, och tillsammans åt vi lite påskmat och snackade en massa skit. Supertrevligt. Var ju även väldigt fint väder här igår, så då passade jag på att njuta lite av solen på altanen, det var verkligen så skönt. Låg i solstolen säkert en timma, med kläder på naturligtvis. Än är det inte bikiniväder, direkt.
 
I torsdags så fyllde jag läpparna, något jag gjort förut. Just nu är de fortfarande svullna, men jag älskar dem redan. Jag fyller med 1 ml stylage M, och går till Stockholm Beauty och gör det. Min gamla fyllning var så gott som borta, och därför kände jag att det var dags för en ny omgång. Jag har knappt någon överläpp, och fyller då ut läpparna för att få lite mer volym i dem. Det gör pissont, men det går snabbt över. Dock så reagerade jag en del på stylaget denna gången och har både fått en hel del blåmärken och uppsvullna läppar nu de senaste dagarna, men det kommer bli finfint när det väl lägger sig.