Bless this house

Detta, fantastiskt fina, underlägg från Svenskt Tenn fick vi i bröllopspresent av Felicia och Robin. Jag, som är helt nerkärad i guld och mässingsdetaljer, har kikat in denna innan, så blev väldigt positivt överraskad när vi öppnade ett utav paketen och det här låg innuti. Vi fick så mycket fina bröllopspresenter överlag, och vi är båda så oerhört tacksamma för alla fina ord och fina gåvor vi fått.
 

Mammis

Åh så fint! Har också tittat på det tidigare :)

Sanna | Beauty & Bride

Den är sååå fin! Vi har Skandinavien-underlägget, älskar verkligen det. Typ hälften av våra önskningar kommer från Svenskt Tenn & Skultuna, hehe :P
Det här kommer ju göra sig så fint i ert nya hem (hint; längtar efter bilder, hehehe).

Svar: Jaaa Svenskt Tenn har såååå mycket fint, likaså Skultuna! Jag lovar, det kommer, allt eftersom att vi bli klara med rummen ;D <3
ELLA

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI