Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om det ytliga i min vardag - mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI

Bless this house

Detta, fantastiskt fina, underlägg från Svenskt Tenn fick vi i bröllopspresent av Felicia och Robin. Jag, som är helt nerkärad i guld och mässingsdetaljer, har kikat in denna innan, så blev väldigt positivt överraskad när vi öppnade ett utav paketen och det här låg innuti. Vi fick så mycket fina bröllopspresenter överlag, och vi är båda så oerhört tacksamma för alla fina ord och fina gåvor vi fått.
 

Birthday girl

God kväll!
Har några minuter över i allt packande, och passar då på att uppdatera bloggen lite. Jag är numera 27 år gammal, känner mig inte ett dugg klokare, men kanske någon rynka rikare. Igår var jag och min man (känns så konstigt att säga man, har inte riktig vant mig ännu) ute och födelsedags-shoppade i hela sex timmar. Hittade inte så himla mycket, en underbar topp från DAY Birger et Mikkelsen (bilden nedan), samt tre fina blusar från H&M. Köpte även massa nytt smink, ett såååå himla bra finishpuder från Marc Jacobs bland annat, slänger upp det här i veckan. Hade en fantastiskt mysig födelsedag med mannen i mitt liv, så nöjd. Att sedan även säsongsavslutningen av Game of Thrones var så magiskt jävla bra som det faktiskt var, gjorde inte dagen  precis ;)
 
Vart precis överraskad av Jennifer och Kami, de kom hit med en massa godsaker och presenter. Jag undrar, vad har jag gjort för att förtjäna så fina människor i mitt liv!? Så mycket kärlek!
 
Birthday-outfiten igår. Helsvart, dagen till ära.

Midsommar 2016

Årets midsommar spenderades hemma hos familjen Hertzman, Jennifers fina familj. I drygt tolv timmar åt vi en massa god mat, lekte leker, pysslade och njöt av det härliga sällskapet, och det fina vädret. Så lyckad dag! 
 
Två av de bästa människorna i mitt liv. Daniel och Jennifer. 
 
Fantastiskt god lunch, senare till middag grillade vi. Även första gången jag sköt med luftgevär, var inte helt dålig måste jag säga.