Världens bästa svärföräldrar

Godmorgon på er, hoppas att ni har en minst lika härlig morgon som jag, i solen. Ska strax hoppa i bikinin och ge mig ut till stranden, för andra dagen i rad, med mina svärföräldrar. Den här veckan har Daniel varit i Stockholm, och då har hans föräldrar "tagit hand om mig" på bästa sätt. När jag inte haft planer eller träffat andra, så har de överraskat med lunch, bjudit på middag, sällskapat med mig på stranden (och där också stått ut med mitt pokémonletande..) osv. Daniel är den mest fantastiska människan jag någonsin lärt känna, och jag vet varifrån han fått alla sina fantastiska sidor ifrån, sina underbara föräldrar.
 
God mat och badsällskap, det bästa utav två världar.

Sarah

Det är så härligt o va på stranden :)

Svar: Helt fantastiskt härligt! :)
ELLA

Mammis

Ja, de är inte dumma de! <3

Svar: <3 <3 <3
ELLA

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI