All dressed in Zara

God eftermiddag! Hoppas att ni har haft en härlig helg, och att ni kunnat spendera lika mycket tid i solen som jag. Jag har myst i solen hela helgen, sedan har vi även haft vänner här på middag, och även varit bortbjudna på middag. Snart ska vi ännu en gång, iväg på middag, dock blir det restaurang idag, är så sugen på pepparpasta.
 
Storshoppade på Zara i veckan, fick bland annat med mig de här godbitarna hem. De har fått in såååå mycket fint nu till hösten, det var svårt att inte få med sig hela butiken hem. Toppen syns inte så bra på bilderna nedan, den får jag visa upp en annan dag, samt de andra plaggen jag fick med mig hem.
 
Önskar er alla en fortsatt härlig söndag!
 
 

All in blue

Min nya favoritklänning. Jag älskar blått, speciellt nu när vi fått en hel del fina dagar, och då på köpet fått lite bränna på benen. Klänningen kostar endast 299 kr och finns att beställa här
 
Det här inlägget innehåller en eller flera affilitelänkar/adlinks, men det är endast mina egna åsikter och erfarenheter som återges i inlägget.

Världens bästa svärföräldrar

Godmorgon på er, hoppas att ni har en minst lika härlig morgon som jag, i solen. Ska strax hoppa i bikinin och ge mig ut till stranden, för andra dagen i rad, med mina svärföräldrar. Den här veckan har Daniel varit i Stockholm, och då har hans föräldrar "tagit hand om mig" på bästa sätt. När jag inte haft planer eller träffat andra, så har de överraskat med lunch, bjudit på middag, sällskapat med mig på stranden (och där också stått ut med mitt pokémonletande..) osv. Daniel är den mest fantastiska människan jag någonsin lärt känna, och jag vet varifrån han fått alla sina fantastiska sidor ifrån, sina underbara föräldrar.
 
God mat och badsällskap, det bästa utav två världar.