Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI

Let your hair down

Mitt hår växer verkligen som ogräs, dock så är det tyvärr såå slitet så jag måste nog tyvärr klippa av det en bra bit nu någon gång under de närmsta veckorna. Klipper det alldeles för sällan och använder både fön och andra värmeverktyg dagligen, så håret får ta en del stryk. Fick presentkort, hos min frisör, i julklapp - så nu är det dags att ta tag i det igen.
 

Balenciaga baby daim mini papier

 
Till våren hade jag mer än gärna varvat min Givenchy väska med den här, helt fantastiskt fina, väskan från Balenciaga. Det var kärlek vid första ögonkastet. Den är romantiskt rose/beige med silverdetaljer, perfekt i storlek (är mer för mindre väskor) och dessutom så är den i mocka. Drömväskan under vår och sommarhalvåret. Får dock nöja mig med Givenchyn ett tag till, då det sparas till bröllop. Men drömma, det får man!

Morgonstund har guld i mun

 Äntligen helg! Gjorde världens godaste american pancakes till frukost idag, riktig lördagsfrukost. Såå gott.
 Hoppas att ni alla får en fantastisk helg, och en fortsatt trevlig lördag.