Sunday funday

 
God morgon! Sitter just i detta nu och äter söndagsfrukost i solen. Scones och mormors kanelbullar, kan inte bli en bättre början på dagen. Mår lite bättre idag dessutom, så det går åt rätt håll. Igår var jag bara hemma, låg nerbäddad i soffan och kollade Melodifestivalen, åt godis och tyckte synd om mig själv. 
 
Veckan som kommer är fullspäckad med roligheter. Ska afterwork'a med fina tjejer på onsdag, Ellie Goulding med Felicia i Globen på torsdag (!!!), middag hos vänner på fredag och dessutom så ska jag klippa mig och färga håret i någon rolig färg på lördag. 
 
Idag blir nog en lugn dag, en promenad i solen på sin höjd. Måste vila in i det sista så att jag blir helt frisk tills imorgon, det är en fantastisk vecka som väntar runt hörnet. Hoppas ni alla mår bra och att ni har haft en härlig helg!

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI