LA splash Smitten Lip Tint Mousse: Lovestruck

Låt mig presentera en annan godbit från LA Splash, deras Smitten Lip Tint Mousse i nyansen "Lovestruck". En färg som ofta jämförs med Anastasias "Dusty Rose". Den är aningen mörkare än Dusty Rose dock, lite mer vinröd/lila. Sitter som berget, som allt annat från LA Splash, har en fyllig färg som går att förstärka med fler lager. Jag beställer alla mina läppstift från LA Splash från Love Makeup UK, en Engelsk sida som fraktar till Sverige för en hundring. Bästa är ju att beställda med någon annan, så att man kan dela på frakten. Så som jag och Jennifer gjort, nu runda nr två. Väntar hem tre nya godbitar nu denna vecka. Längar!

 

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI