Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI

LA splash Smitten Lip Tint Mousse: Lovestruck

Låt mig presentera en annan godbit från LA Splash, deras Smitten Lip Tint Mousse i nyansen "Lovestruck". En färg som ofta jämförs med Anastasias "Dusty Rose". Den är aningen mörkare än Dusty Rose dock, lite mer vinröd/lila. Sitter som berget, som allt annat från LA Splash, har en fyllig färg som går att förstärka med fler lager. Jag beställer alla mina läppstift från LA Splash från Love Makeup UK, en Engelsk sida som fraktar till Sverige för en hundring. Bästa är ju att beställda med någon annan, så att man kan dela på frakten. Så som jag och Jennifer gjort, nu runda nr två. Väntar hem tre nya godbitar nu denna vecka. Längar!

 

Gerard cosmetics: Invasion

Tycker nog att de här bilderna är lite mer rättvisa när det kommer till hur mitt Hydra-Matte Liquid Lipstick - Invasion ser ut irl. Lite mörkare, lite grå/brunare. Det är verkligen superfint, älskar det! Finns att köpa från svenska Madlady för 199 kr.
Nu mina vänner blir det tacos och veckans avsnitt av Vikings. Trevlig kväll!
 
 
Det här inlägget innehåller en eller flera affilitelänkar/adlinks, men det är endast mina egna åsikter och erfarenheter som återges i inlägget.

Sunday funday

 
God morgon! Sitter just i detta nu och äter söndagsfrukost i solen. Scones och mormors kanelbullar, kan inte bli en bättre början på dagen. Mår lite bättre idag dessutom, så det går åt rätt håll. Igår var jag bara hemma, låg nerbäddad i soffan och kollade Melodifestivalen, åt godis och tyckte synd om mig själv. 
 
Veckan som kommer är fullspäckad med roligheter. Ska afterwork'a med fina tjejer på onsdag, Ellie Goulding med Felicia i Globen på torsdag (!!!), middag hos vänner på fredag och dessutom så ska jag klippa mig och färga håret i någon rolig färg på lördag. 
 
Idag blir nog en lugn dag, en promenad i solen på sin höjd. Måste vila in i det sista så att jag blir helt frisk tills imorgon, det är en fantastisk vecka som väntar runt hörnet. Hoppas ni alla mår bra och att ni har haft en härlig helg!