Dear santa...

 
Träningsset här / plånbok Louis Vuitton / macro objektiv här / skärp Gucci / parfym här / överkast här
 
Hej på er. Hoppas ni har alla har en fin december, själv njuter jag av livet för fullo. Har precis kommit hem från en vecka i fantastiska Gran Canaria, mer om det kommer snarast upp, när jag får lite tid över helt enkelt.
Jag har shoppingförbud just nu då alla mina pengar gått till bröllopsresan samt alla julklappar. Hade jag haft pengar över så hade jag i första hand köpt något av de saker i kollaget ovan. Det är väl egentligen en liten "önskelista" till mig själv, saker jag så småningom kommer köpa till mig själv under nästkommande år. Det finns ju givetvis typ hundra andra saker jag också vill ha just nu, men det här är sex grejer jag kom på spontant just nu. I övrigt så känner önskar jag mig mest av allt en fantastisk jul med mina nära kära, god mat och en massa kärlek. Detta året har vi bjudit in våra familjer hit på julfirande, det ska bli riktigt mysigt!

Mammis

Vi får väl som om tomter hittar till dig i år, nu när du har flyttat :) Har du varit snäll? <3

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI