Året är 2016

Hej på er, hoppas att ni alla haft en fin jul och får en fin nyårsafton idag. Jag själv har haft en fantastisk jul, och slår vad om att nyårsafton kommer bli minst lika bra. Idag är det sista dagen på år 2016, och vilket år det har varit. 2016 har verkligen varit mitt år, aldrig förut har jag, under ett helt år, varit med om så mycket positiva saker, kärlek och lycka. Nej, jag har nog aldrig varit så lycklig som under år 2016. Topp tre:
 
2016 - ÅRET JAG GIFTE MIG MED VÄRLDENS BÄSTA MÄNNISKA.
Två år efter att Daniel friade så gifte vi oss i fantastiska Älvsborgs kyrka och hade festen ute i Göteborgs skärgård. Drömbröllopet, helt magisk dag och kväll, och äntligen blev jag Daniels, och Daniel blev min. Denna fantastiska man gör mina dagar fulländade, vad som än annars pågår i mitt liv. Jag älskar honom mer än livet självt. 4 juni 2016, är absolut den lyckligaste dagen i mitt liv.
 
 
 
2016 - ÅRET VI KÖPTE HUS.
Efter drygt fyra år i Stockholm längtade vi tillbaka till familj och släkt, och framförallt ville vi ha hus. Vi hittade det mest perfekta huset i Onsala och slog till, helt spontant. Det här är det näst bästa jag gjort i mitt liv. Jag känner en sådan harmoni och lycka i det här huset. Det är så fantastiskt fint och jag känner verkligen att det här, det här är hemma. Vi sålde även vår älskade lägenhet i fina Saltsjöbaden, Stockholm, med stor vinst, blev miljonärer för en dag. Jag saknar verkligen Saltis många gånger, men på något sätt så speglar Onsala Saltsjöbaden rätt så bra. Vi har naturen, havet och lugnet lika nära här som där.
 
 
 
2016 - ÅRET JAG FICK JOBB SOM ADMINISTRATÖR.
Topp tre bästa händelse i år var att jag, i och med flytten, var tvungen att byta jobb. Jag trivdes så bra på jobbet uppe i Stockholm, men jag hittade även en tjänst här nere, helt anpassad efter det jag verkligen ville göra, och på det bästa företaget. Omringad av fantastiska chefer och kollegor, och arbetsuppgifter som jag verkligen brinner för, kan det inte bli annat än helt rätt. Jag har aldrig vaknat upp en morgon och känt att jag inte vill gå till jobbet, och det är verkligen ett tecken på att man är på rätt ställe. 

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI