Året är 2016

Hej på er, hoppas att ni alla haft en fin jul och får en fin nyårsafton idag. Jag själv har haft en fantastisk jul, och slår vad om att nyårsafton kommer bli minst lika bra. Idag är det sista dagen på år 2016, och vilket år det har varit. 2016 har verkligen varit mitt år, aldrig förut har jag, under ett helt år, varit med om så mycket positiva saker, kärlek och lycka. Nej, jag har nog aldrig varit så lycklig som under år 2016. Topp tre:
 
2016 - ÅRET JAG GIFTE MIG MED VÄRLDENS BÄSTA MÄNNISKA.
Två år efter att Daniel friade så gifte vi oss i fantastiska Älvsborgs kyrka och hade festen ute i Göteborgs skärgård. Drömbröllopet, helt magisk dag och kväll, och äntligen blev jag Daniels, och Daniel blev min. Denna fantastiska man gör mina dagar fulländade, vad som än annars pågår i mitt liv. Jag älskar honom mer än livet självt. 4 juni 2016, är absolut den lyckligaste dagen i mitt liv.
 
 
 
2016 - ÅRET VI KÖPTE HUS.
Efter drygt fyra år i Stockholm längtade vi tillbaka till familj och släkt, och framförallt ville vi ha hus. Vi hittade det mest perfekta huset i Onsala och slog till, helt spontant. Det här är det näst bästa jag gjort i mitt liv. Jag känner en sådan harmoni och lycka i det här huset. Det är så fantastiskt fint och jag känner verkligen att det här, det här är hemma. Vi sålde även vår älskade lägenhet i fina Saltsjöbaden, Stockholm, med stor vinst, blev miljonärer för en dag. Jag saknar verkligen Saltis många gånger, men på något sätt så speglar Onsala Saltsjöbaden rätt så bra. Vi har naturen, havet och lugnet lika nära här som där.
 
 
 
2016 - ÅRET JAG FICK JOBB SOM ADMINISTRATÖR.
Topp tre bästa händelse i år var att jag, i och med flytten, var tvungen att byta jobb. Jag trivdes så bra på jobbet uppe i Stockholm, men jag hittade även en tjänst här nere, helt anpassad efter det jag verkligen ville göra, och på det bästa företaget. Omringad av fantastiska chefer och kollegor, och arbetsuppgifter som jag verkligen brinner för, kan det inte bli annat än helt rätt. Jag har aldrig vaknat upp en morgon och känt att jag inte vill gå till jobbet, och det är verkligen ett tecken på att man är på rätt ställe. 

Dear santa...

 
Träningsset här / plånbok Louis Vuitton / macro objektiv här / skärp Gucci / parfym här / överkast här
 
Hej på er. Hoppas ni har alla har en fin december, själv njuter jag av livet för fullo. Har precis kommit hem från en vecka i fantastiska Gran Canaria, mer om det kommer snarast upp, när jag får lite tid över helt enkelt.
Jag har shoppingförbud just nu då alla mina pengar gått till bröllopsresan samt alla julklappar. Hade jag haft pengar över så hade jag i första hand köpt något av de saker i kollaget ovan. Det är väl egentligen en liten "önskelista" till mig själv, saker jag så småningom kommer köpa till mig själv under nästkommande år. Det finns ju givetvis typ hundra andra saker jag också vill ha just nu, men det här är sex grejer jag kom på spontant just nu. I övrigt så känner önskar jag mig mest av allt en fantastisk jul med mina nära kära, god mat och en massa kärlek. Detta året har vi bjudit in våra familjer hit på julfirande, det ska bli riktigt mysigt!