Första veckan som administratör

I onsdags var det min första dag på mitt nya jobb. Ett jobb jag verkligen längtat efter att få börja på, speciellt då jag näst intill klättrat på väggarna här hemma, då min semester var nära inpå två månader lång.. 
 
Första dagen började så bra, fick hälsat på alla mina nya, supertrevliga, kollegor och chefer, och på skrivbordet stod även en fantastisk blombukett och väntade på mig. Man kan ju nästan inte få en bättre början på ett ny arbetsplats? Så nu går jag under upplärning de första veckorna, och jag känner själv att jag kommit in i det rätt snabbt bara under de här tre dagarna, så kul! Längtar redan till nästa vecka.
 
 Den fina buketten från kollegorna gör sig finfin på marmorbordet här hemma.

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI