Faux suede skirt

God kväll, eller god natt kanske är mer passande. Snart blir det sängen för min del, men inte riktigt än. Sitter här och kikar runt på nätet samtidigt som Daniel spelar Uncharted 4 på playstation, ett spel jag köpte honom (good wifey) förra veckan, och som till och med jag fastnar för nu när han sitter och spelar det. Förutom skjutscenerna, ogillar våld.
 
Vill visa er en fantastiskt fin kjol som jag köpte på Saint Tropez här om dagen. Jag köpte den faktiskt både i svart och i den här rosa/beiga nyansen. Materialet är i fake mocka, och kjolen är fantastiskt härlig och ger en fina former. Bra längd också, varken för kort eller lång.
 

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI