Butterfly chair

Ironiskt nog är denna "butterfly chair" översatt till fladdermusfåtölj på svenska, kan se likheten, men tycker nog ändå att den är mer fladdermuslik än fjärilslik. I alla fall, nu är den MIN! Fick hem den i torsdags och är så himla nöjd, den gör sig verkligen så fin här i vardagsrummet. Har, som jag säkerligen nämnt innan, suktat efter denna fåtölj bra länge, så det var liksom dags nu. 
 

Första veckan som administratör

I onsdags var det min första dag på mitt nya jobb. Ett jobb jag verkligen längtat efter att få börja på, speciellt då jag näst intill klättrat på väggarna här hemma, då min semester var nära inpå två månader lång.. 
 
Första dagen började så bra, fick hälsat på alla mina nya, supertrevliga, kollegor och chefer, och på skrivbordet stod även en fantastisk blombukett och väntade på mig. Man kan ju nästan inte få en bättre början på ett ny arbetsplats? Så nu går jag under upplärning de första veckorna, och jag känner själv att jag kommit in i det rätt snabbt bara under de här tre dagarna, så kul! Längtar redan till nästa vecka.
 
 Den fina buketten från kollegorna gör sig finfin på marmorbordet här hemma.

Faux suede skirt

God kväll, eller god natt kanske är mer passande. Snart blir det sängen för min del, men inte riktigt än. Sitter här och kikar runt på nätet samtidigt som Daniel spelar Uncharted 4 på playstation, ett spel jag köpte honom (good wifey) förra veckan, och som till och med jag fastnar för nu när han sitter och spelar det. Förutom skjutscenerna, ogillar våld.
 
Vill visa er en fantastiskt fin kjol som jag köpte på Saint Tropez här om dagen. Jag köpte den faktiskt både i svart och i den här rosa/beiga nyansen. Materialet är i fake mocka, och kjolen är fantastiskt härlig och ger en fina former. Bra längd också, varken för kort eller lång.