The queen of whining

Jag har verkligen förargat någon, någonstans. Tidigare i månaden låg jag ju halvdöd med ett influensaliknande virus i kroppen, och trodde jag skulle stryka med när som helst. Vad tror ni inte jag åker på, igen!? Samma jävla skit, ännu en gång. Har legat sängliggandes sedan torsdag kväll, och tyckt så synd om mig. Den här gången är det verkligen dålig timing, min vän Sandy skulle nämligen kommit upp i helgen och hängt med mig. Kändes riktigt snopet att behöva berätta att jag inte kunde ta emot henne, när vi planerat i flera veckor. Sedan har det också varit extra synd om mig då Daniel har varit i Åre på svensexa hela helgen, jag har alltså varit sängliggandes och sjuklig alldeles själv. Min rygg är också helt paj, har så ont så att jag vill skrika. Ni förstår att jag har tyckt väldigt synd om mig själv, va?
 
Jag hoppas att jag blir frisk tills vi åker till Spanien på tisdag i alla fall. Känns ju förjävligt om jag ska må dåligt under resans gång. Men jag håller tummar och tår för att jag kroppen ska bättra på sig, senast imorgon. 
 
Nu medan jag legat sjuk så har jag hunnit se nästan hela första säsongen av Vampire Diaries. Den är riktigt bra, det får jag ge den, dock är den lik True Blood på så många sätt. Något jag mer sett i all tristess är Ex on the beach, tappat ytterligare några hjärnceller. Fy fan säger jag bara, vilken jävla kvinnosyn vissa pojkar har. För pojkar, det är precis vad de är. Det finns inte en enda man i det TV-programmet.
 
Vilket otroligt positivt och peppande inlägg det här blev, men jag kände bara att jag har så mycket frustration över det här viruset jag dragit över mig, fy fan för att vara sjuk alltså.
Meeen efter regn kommer solsken, och solsken ska jag då verkligen njuta av i Spanien senare i veckan, tillsammans med min mamma och lillebror. Längtar så! Hoppas ni får en fin vecka, så ses vi när jag är hemma igen. Lots of love!
 
Favorit i repris, mitt älskade Chanel-läppstift i färgen Adrienne. Jag besparar er selfies med svullen näsa och röda ögon.

Michaela

Krya på dig <3

Svar: Tack fina! <3
ELLA

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI