Wedding planning

I helgen har vi varit nere i Göteborg och fixat en massa inför bröllopsdagen.
Vi har bland annat träffat vår bröllopsfotograf, testfotograferat lite på platsen vi valt ut, och lärt känna fotografen lite mer. Hon är fantastiskt duktig och vi klickade direkt! Vi har två olika miljöer, precis bredvid varandra, som vi ska fotograferas i. Vid havet och i en liten skogsglänta.
 
Vi har även träffat prästen, mysigaste farbrorn! Gjort färdigt allt inför vigseln, valt låtar osv. Vi ska gå in till vackra Canon in D av Johann Pachelbel, samt gå ut till underbara A thousand years av Christina Perris. (Tack Nina!) Hela cermonin kommer bli helt magisk.
 
Sedan var vi även en sväng ute på Donsö där vi ska ha vår bröllopsfest. Vi bestämde menyn, planerade osv. Med oss hade vi även min fantastiska moster som är vår toastmaster. Hon har koll på precis allt, och det är tur, för det har då verkligen inte jag..
 
Som om inte det vore nog har vi även hunnit träffa Daniels familj, firat min pappa som fyller år, även firat min mamma som fyllt år tidigare, samt brunchat, lunchat och ätit middag med våra nära och kära. Intensiv men fantastiskt magisk helg. Hoppas att ni haft det minst lika bra. Godnatt.
 
Samtliga bilder är lånade och fotograferade av fantastiska frokenfoto.se.

Michaela

Så fina bilder! Är så glad för din skull fina Ella ❤️

Svar: Fina Michaela! Tusen tack <3
ELLA

Jennifer

Mina favoriter <3 så oroligt vacker bild på er

Svar: Massa kärlek!! <3
ELLA

Mammis

A perfect match, ni är såå fina ihop! <3

Svar: <3<3<3<3<3
ELLA