Leather Espadrilles

Jag kärade redan förra året ner mig i espadrillos, och köpte mig då jättefina i tyg från Zara. Detta året är jag precis lika nerkärad, om inte ännu mer. Dock vill jag ha ett par i skinn detta året, och det blev inte bara ett par, utan två par i skinn. Ett par offwhite med svart nos, samt ett par helsvarta. Passar till varenda outfit i vår och sommar. Fann Pavement på Raglady i Göteborg, och letade därefter även upp dem på Zalando. Ska ni få tag på ett eget par får ni skynda er, de är nästan slut överallt, inte konstigt då de är helt galet snygga. Bra pris har de också, 650-700 kr.
 
 
 
Det här inlägget innehåller en eller flera affilitelänkar/adlinks, men det är endast mina egna åsikter och erfarenheter som återges i inlägget.

ELIN WAHLBERG

så fina!

Svar: Visst är dem 😊💗
ELLA

Mammis

Så snygga!!

Svar: I'm with you 😍😍
ELLA

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI