The queen of whining

Jag har verkligen förargat någon, någonstans. Tidigare i månaden låg jag ju halvdöd med ett influensaliknande virus i kroppen, och trodde jag skulle stryka med när som helst. Vad tror ni inte jag åker på, igen!? Samma jävla skit, ännu en gång. Har legat sängliggandes sedan torsdag kväll, och tyckt så synd om mig. Den här gången är det verkligen dålig timing, min vän Sandy skulle nämligen kommit upp i helgen och hängt med mig. Kändes riktigt snopet att behöva berätta att jag inte kunde ta emot henne, när vi planerat i flera veckor. Sedan har det också varit extra synd om mig då Daniel har varit i Åre på svensexa hela helgen, jag har alltså varit sängliggandes och sjuklig alldeles själv. Min rygg är också helt paj, har så ont så att jag vill skrika. Ni förstår att jag har tyckt väldigt synd om mig själv, va?
 
Jag hoppas att jag blir frisk tills vi åker till Spanien på tisdag i alla fall. Känns ju förjävligt om jag ska må dåligt under resans gång. Men jag håller tummar och tår för att jag kroppen ska bättra på sig, senast imorgon. 
 
Nu medan jag legat sjuk så har jag hunnit se nästan hela första säsongen av Vampire Diaries. Den är riktigt bra, det får jag ge den, dock är den lik True Blood på så många sätt. Något jag mer sett i all tristess är Ex on the beach, tappat ytterligare några hjärnceller. Fy fan säger jag bara, vilken jävla kvinnosyn vissa pojkar har. För pojkar, det är precis vad de är. Det finns inte en enda man i det TV-programmet.
 
Vilket otroligt positivt och peppande inlägg det här blev, men jag kände bara att jag har så mycket frustration över det här viruset jag dragit över mig, fy fan för att vara sjuk alltså.
Meeen efter regn kommer solsken, och solsken ska jag då verkligen njuta av i Spanien senare i veckan, tillsammans med min mamma och lillebror. Längtar så! Hoppas ni får en fin vecka, så ses vi när jag är hemma igen. Lots of love!
 
Favorit i repris, mitt älskade Chanel-läppstift i färgen Adrienne. Jag besparar er selfies med svullen näsa och röda ögon.

Leather Espadrilles

Jag kärade redan förra året ner mig i espadrillos, och köpte mig då jättefina i tyg från Zara. Detta året är jag precis lika nerkärad, om inte ännu mer. Dock vill jag ha ett par i skinn detta året, och det blev inte bara ett par, utan två par i skinn. Ett par offwhite med svart nos, samt ett par helsvarta. Passar till varenda outfit i vår och sommar. Fann Pavement på Raglady i Göteborg, och letade därefter även upp dem på Zalando. Ska ni få tag på ett eget par får ni skynda er, de är nästan slut överallt, inte konstigt då de är helt galet snygga. Bra pris har de också, 650-700 kr.
 
 
 
Det här inlägget innehåller en eller flera affilitelänkar/adlinks, men det är endast mina egna åsikter och erfarenheter som återges i inlägget.

Wedding planning

I helgen har vi varit nere i Göteborg och fixat en massa inför bröllopsdagen.
Vi har bland annat träffat vår bröllopsfotograf, testfotograferat lite på platsen vi valt ut, och lärt känna fotografen lite mer. Hon är fantastiskt duktig och vi klickade direkt! Vi har två olika miljöer, precis bredvid varandra, som vi ska fotograferas i. Vid havet och i en liten skogsglänta.
 
Vi har även träffat prästen, mysigaste farbrorn! Gjort färdigt allt inför vigseln, valt låtar osv. Vi ska gå in till vackra Canon in D av Johann Pachelbel, samt gå ut till underbara A thousand years av Christina Perris. (Tack Nina!) Hela cermonin kommer bli helt magisk.
 
Sedan var vi även en sväng ute på Donsö där vi ska ha vår bröllopsfest. Vi bestämde menyn, planerade osv. Med oss hade vi även min fantastiska moster som är vår toastmaster. Hon har koll på precis allt, och det är tur, för det har då verkligen inte jag..
 
Som om inte det vore nog har vi även hunnit träffa Daniels familj, firat min pappa som fyller år, även firat min mamma som fyllt år tidigare, samt brunchat, lunchat och ätit middag med våra nära och kära. Intensiv men fantastiskt magisk helg. Hoppas att ni haft det minst lika bra. Godnatt.
 
Samtliga bilder är lånade och fotograferade av fantastiska frokenfoto.se.