Urban Deli Sickla

 
Var som sagt på Urban Deli i Sickla igår med tjejerna för att fira av vår chef som ska byta jobb, vilket vi alla är väldigt ledsna för, men samtidigt glada för henne skull såklart. Vi hade en supertrevlig kväll med massa skratt, och vi hade alla samlat ihop till en Marc by Marc Jacobs väska till henne, som vi gav henne som en avskedsgåva, väldigt lyckat!  Urban Deli i Sickla har förövrigt otroligt god mat, galet bra service (älskar grym service!) och hemtrevliga lokaler. Bjuder på ett par bilder från igår, en tagen precis innan och resten på restaurangen. Har ni vägarna förbi Sickla, eller någon annan av alla ställen som Urban Deli finns på, så tveka inte på att gå in och beställa en av deras hamburgare, supersmarriga.
 
 
 

Sanna | Beauty & Bride

Men åh mums, och vilken pingla du är Ella :)
Blir nyfiken på väskan, vilken gav ni henne? Det är ju en väldigt väldigt fin present,, vilka fina arbetskamrater hon lämnar. :)

Svar: Men vad du är gullig! <3 Ska leta fram modell till dig tills imorgon, hittade den ej på MJs hemsida när jag var inne och kollade förut. Det är kul att ge bort något man vet att personen i fråga verkligen vill ha :)
ELLA

Johanna

Åååh! Vart är den fina toppen från?

Svar: Tröjan är från Gina Tricot :)
ELLA