Måndag igen

Godmorgon världen. Idag är det en ny dag, en ny vecka, och en ny början på resten av ditt liv. Idag kan vara dagen då du tar kotroll över ditt liv, och över din framtid. Jag ser varje måndag som en chans till förändring, kanske finns det något i livet som jag kanske vill ändra på, eller bara något som jag aldrig gjort förut - men som jag så gärna vill testa på. Det kan handla om små saker, eller större saker. Huvudsaken är att jag tar mig framåt, testar på nya grejer, utmanar mig själv. Jag har svårt för att stå och stampa på samma plats allt för länge, och vill gärna utveckla mig själv på något plan hela tiden. Det kan vara något så enkelt som att komma på några nya maträtter till middag, till att säga något till någon, som man velat säga ett tag, men som man kanske inte riktigt vågat innan. Som sagt, huvudsaken är att man tar sig framåt - på något sätt. Så alla ni som läst den här texten ända hit, se den här måndagen som en ny chans till förändring. Det du drömmer om, det du vill, det ska ske, och idag är dagen du börjar arbeta för det. Och glöm inte att le lite då och då, hela världen hade varit så mycket vackrare om vi alla bara log lite mer. Önskar er alla en fortsatt härlig måndag och en fantastisk start på den nya veckan!
 
(Bild lånad härifrån)

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI