Louis Vuitton Medium Agenda

 Idag är jag en väldigt lycklig tjej. Idag har jag nämligen köpt något väldigt fint, som jag har velat ha ett bra tag. Louis Vuitton's Medium Agenda. Jag är nu så laddad för 2016 med min nya kalender. Jag är kär, kan typ inte sluta kolla på den. Här får ni lite bilder så ni också kan bli lite kära. 
 
Vill även lägga till att Louis Vuitton-butiken här i stan har en sådan exeptionell service. Jag, som älskar service, var så glad när jag gick ut från butiken tidigare idag. Det är inte ofta man får en hel upplevelse i dagens butiker, toppservice, en säljare som faktiskt lyssnar på en på riktigt, och som känns sådär genuint äkta. En stor guldstjärna till säljaren som tog hand om mig i förmiddags!
 

Sanna | Beauty & Bride

Åh wow vad fin :) Förstår att du är nöjd!

Svar: Tack!! :) Är himla, himla nöjd!
ELLA

Emma Engström

En sån har jag suktat efter ett tag, så otroligt fin! :)

Svar: Buy it! Du kommer inte ångra dig :)
ELLA

louize

Marmor som är så fint :)

Svar: Visst är det :)
ELLA

Vingelina

Mobilskalet är riktigt snyggt!

Men kalendern ... jag dör lite, vilken snygg.. Vågar jag fråga vad den kostar? Jag är jättenyfiken på hur den ser ut inuti om du vill visa : ) Sjukt avis haha..

Svar: Åh tack! Själva "pärmen" ligger på strax under 4000 kr och den årliga kalendern kostar 700 kr. Kan lägga upp ett par bilder nu i dagarna :)
ELLA