Richmond & Finch mobilskal

Jag var inte bara en sväng in hos Louis Vuitton, utan även en snabbis inne på NK också och hälsade på igår förmiddags. Passade på att köpa ett utav de där skalen jag tjatat om i bloggen. Var så säker på att jag skulle välja det vita, men när jag fick båda färgerna framför mig så var valet så lätt, det gröna var så mycket snyggare! Har ju ett i "vit marmor" sedan innan, och kände även att det gröna båda såg lyxigare och även finare ut.

Louis Vuitton Medium Agenda

 Idag är jag en väldigt lycklig tjej. Idag har jag nämligen köpt något väldigt fint, som jag har velat ha ett bra tag. Louis Vuitton's Medium Agenda. Jag är nu så laddad för 2016 med min nya kalender. Jag är kär, kan typ inte sluta kolla på den. Här får ni lite bilder så ni också kan bli lite kära. 
 
Vill även lägga till att Louis Vuitton-butiken här i stan har en sådan exeptionell service. Jag, som älskar service, var så glad när jag gick ut från butiken tidigare idag. Det är inte ofta man får en hel upplevelse i dagens butiker, toppservice, en säljare som faktiskt lyssnar på en på riktigt, och som känns sådär genuint äkta. En stor guldstjärna till säljaren som tog hand om mig i förmiddags!
 

Måndag igen

Godmorgon världen. Idag är det en ny dag, en ny vecka, och en ny början på resten av ditt liv. Idag kan vara dagen då du tar kotroll över ditt liv, och över din framtid. Jag ser varje måndag som en chans till förändring, kanske finns det något i livet som jag kanske vill ändra på, eller bara något som jag aldrig gjort förut - men som jag så gärna vill testa på. Det kan handla om små saker, eller större saker. Huvudsaken är att jag tar mig framåt, testar på nya grejer, utmanar mig själv. Jag har svårt för att stå och stampa på samma plats allt för länge, och vill gärna utveckla mig själv på något plan hela tiden. Det kan vara något så enkelt som att komma på några nya maträtter till middag, till att säga något till någon, som man velat säga ett tag, men som man kanske inte riktigt vågat innan. Som sagt, huvudsaken är att man tar sig framåt - på något sätt. Så alla ni som läst den här texten ända hit, se den här måndagen som en ny chans till förändring. Det du drömmer om, det du vill, det ska ske, och idag är dagen du börjar arbeta för det. Och glöm inte att le lite då och då, hela världen hade varit så mycket vackrare om vi alla bara log lite mer. Önskar er alla en fortsatt härlig måndag och en fantastisk start på den nya veckan!
 
(Bild lånad härifrån)