Ellie Goulding - Lost and found

Den här låten är något alldeles speciellt. Jag är Ellie Goulding-besatt, jag vet, men den här låten är verkligen så fantastiskt bra, jag blir bara så glad utav den. Och det är väl klart, med Ellie Gouldings sagolika röst, samt text och musik av fyra stora svenska namn (Max Martin, Carl Falk, Laleh och Joakim Berg), så kan det ju inte bli någonting annat än just fantastiskt. Tokälskar alla låtar hon släpper just nu, även Army som hon släppte idag. Längtar så till den 6 november då hon släpper hela albumet, Delirium, och självklart till mars då jag får se henne live här i Globen.


Caroline

Såå bra låt!

Svar: Jaaaa, helt underbar! :)
ELLA

Sanna | Beauty & Bride

Åh, jag gillar också Ellie! Hon är superbra live. Och måste säga - Laleh har ju varit i farten ordentligt för många släpp nu på senaste, Max Martin likaså. Laleh har varit med och skrivit för Demi Lovato, Tori Kelly och Ellie då. Max har dessutom varit involverad i Taylors senaste album. En blir lite patriotisk och stolt över hur vår musikexport är amazing!

Förresten, uppfattade det på din kommentar i min blogg som att du hade köpt din klänning till bröllopet! Please tell me mooooore :P

Svar: Åhh, längtar så tills jag också får se henne live! Ja, jag var helt ovetandes om att Laleh skrev musik åt andra, men Max Martin är ju en riktig låtskrivar-gud från Sverige. Väldigt kul att Ellie Goulding har en hel del svenskar på den nya skivan, Tove Lo var bland annat med och skrev Love me like you do!? Hade ingen aning.. Men himla kul! Svenskar är grymma på musikexport.
Jaaa, jag har hittat min diamant :) Det gjorde jag redan i somras, och var tvungen till att köpa den då det var den sista i hela Europa, så nu sitter jag här och hoppas att jag kommer i den lika lätt i sommar som när jag provade den då :) Det är en spetsdröm från Ida Sjöstedt, rätt så vågad med mycket transparent tyg, men så fin! Tycker det är fantastiskt spännande att du ska sy upp din egen, måste vara rena drömmen!
ELLA

Sanna | Beauty & Bride

Åååh vad spännande :) Vad kul! Men jag tror du kommer passa i det ypperligt, som jag skrev som svar på en av dina kommentarer; du har verkligen kroppen för en sådan klänning. Tror att du kan pull off en sån vågad också, göra det classy liksom :)

Svar: Vad du är gullig, tack fina du! <3
ELLA

ISA

hennes röst ger mig fan rysningar <3

Svar: I'm with you!! <3
ELLA

Mammis

UNDERBAR låt! Inte hört den förut, är faktiskt mycket Laleh över den, helt FANTASTISK! :)

Svar: Den är såååååå fin!! :)
ELLA

Elle

Hej Ella!

Hoppas det går bra att jag frågan en helt off-topic fråga här. Vilken storlek har du i din Max Mara kappa? Har hört att de är väldigt små i storleken eftersom det är italienska storlekar.

Vänliga hälsningar Elle

Svar: Hej Elle! Självklart går det superbra :) Jag har 38 i min camel-färgade och 40 i min svarta. När det kommer till italienska storlekar så kan man alltid tänka 4 storlekar ner. Alltså är min 38 en 34 och min 40 en 36. Dock är Veruska-modellerna oversized, så de är ju inte tighta bara för att de är "små" storlekar :) Hoppas du fick ditt svar! Vänligen Ella
ELLA