Ändrad bloggdesign

Blev så inspirerad av Sannas ändring av bloggdesign (hon är helt fantastiskt duktig!), att jag idag har suttit och gjort om min egen. Är inte 100% nöjd, finns en del saker kvar att ändra på, men den är just nu tillräckligt fin för att visas upp, så att säga. Jag vet att vissa utav ändringarna kan se konstiga ut om man inte tömmer cachen/rensar webbhistoriken, så ser något konstigt ut så är det bara att göra det - även på mobilen. Hoppas att designen inte krånglar till det för er, i så fall får ni hojta till! För övrigt så hoppas jag att ni alla har haft en härlig lördag!
 
 

Sanna | Beauty & Bride

Det blev supersnyggt Ella :) Och vad glad jag blir att jag kunde stå för en dos inspiration, det är en härlig egoboost att få läsa det :)

Önskar dig en fin kväll :) Kram

Svar: Tack fina du! Önskar dig detsamma :) Kram!
ELLA

Mammis

Snyggt!

Svar: Tack <3
ELLA

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR


2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI