Anastasia Beverly Hills: Dusty Rose

Jag lovade ju bild på läppstiftet från Anastasia Beverly Hills i färgen Dusty Rose, så här kommer det. Läppstiftet var mörkare IRL än vad jag hade föreställt mig, men som jag märker nu i efterhand då jag Googlar färgen, så har jag fastnat för just de mest exponerade bilderna, vilket ger ett ganska orättvist intryck. Så här har ni ett mer naturligt resultat, just såhär tycker jag att färgen är på riktigt. Den är superfin och höstig, med starka pigment och en väldigt matt yta när den väl torkat. Mitt första, men absolut inte sista, Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick.
 
Selfie-bilderna nedan, med läppstiftet på plats, tog jag i onsdags innan jag skulle iväg och äta med tjejerna på Supper. I och med att jag har varit där rätt ofta nu det senaste halvåret så gjorde jag mig inte besväret och tog en massa bilder på mat och sällskap, ni har ju sett det redan innan. Men som vanligt, Supper är ett vinnande koncept, maten är helt fantastisk, speciellt marängswissen.


Mammis

Riktigt snyggt! Min vackra dotter! <3

Svar: <3
ELLA

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR


2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI