Ellie Goulding - Lost and found

Den här låten är något alldeles speciellt. Jag är Ellie Goulding-besatt, jag vet, men den här låten är verkligen så fantastiskt bra, jag blir bara så glad utav den. Och det är väl klart, med Ellie Gouldings sagolika röst, samt text och musik av fyra stora svenska namn (Max Martin, Carl Falk, Laleh och Joakim Berg), så kan det ju inte bli någonting annat än just fantastiskt. Tokälskar alla låtar hon släpper just nu, även Army som hon släppte idag. Längtar så till den 6 november då hon släpper hela albumet, Delirium, och självklart till mars då jag får se henne live här i Globen.


Ändrad bloggdesign

Blev så inspirerad av Sannas ändring av bloggdesign (hon är helt fantastiskt duktig!), att jag idag har suttit och gjort om min egen. Är inte 100% nöjd, finns en del saker kvar att ändra på, men den är just nu tillräckligt fin för att visas upp, så att säga. Jag vet att vissa utav ändringarna kan se konstiga ut om man inte tömmer cachen/rensar webbhistoriken, så ser något konstigt ut så är det bara att göra det - även på mobilen. Hoppas att designen inte krånglar till det för er, i så fall får ni hojta till! För övrigt så hoppas jag att ni alla har haft en härlig lördag!
 
 

Anastasia Beverly Hills: Dusty Rose

Jag lovade ju bild på läppstiftet från Anastasia Beverly Hills i färgen Dusty Rose, så här kommer det. Läppstiftet var mörkare IRL än vad jag hade föreställt mig, men som jag märker nu i efterhand då jag Googlar färgen, så har jag fastnat för just de mest exponerade bilderna, vilket ger ett ganska orättvist intryck. Så här har ni ett mer naturligt resultat, just såhär tycker jag att färgen är på riktigt. Den är superfin och höstig, med starka pigment och en väldigt matt yta när den väl torkat. Mitt första, men absolut inte sista, Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick.
 
Selfie-bilderna nedan, med läppstiftet på plats, tog jag i onsdags innan jag skulle iväg och äta med tjejerna på Supper. I och med att jag har varit där rätt ofta nu det senaste halvåret så gjorde jag mig inte besväret och tog en massa bilder på mat och sällskap, ni har ju sett det redan innan. Men som vanligt, Supper är ett vinnande koncept, maten är helt fantastisk, speciellt marängswissen.