The Hunger games: The Mockingjay pt 2

Igår överraskades jag av Daniel efter jobbet, han kom och hämtade mig och hade köpt biljetter till The Hunger Games: Mockingjay part 2. Jag är ju totalt nerförälskad i de andra filmerna, och har sett så fram emot den här sista filmen, verkligen längtat! Utan att säga för mycket så vill jag bara säga det att den var precis allt man förväntade sig, och lite till. Så fantastiskt bra! Hade tårar i ögonen under hela filmen (superblödig, i know), och njöt av varenda sekund. Har världens bästa kille som överraskar mig med sånt här.
 
(Bild: Lionsgate)

Sanna | Beauty & Bride

Meen åååh vad gulligt. Önskar lite att Roberto var så spontan han med. Fast jag är ju inte heller så spontan... jaja, det får vi bli bättre på! :D

Svar: Väldigt mysigt kan jag lova! Haha, börjar den ena så kanske den andra hakar på ;)
ELLA

Emely

Den filmen vill jag också se. Vill egentligen kolla första delen först (mest för att komma ihåg allt) men jag vet inte när jag ska hinna det :)

Svar: Åh jag tänkte också som dig, men så hann jag inte det nu. Dock så kommer man ihåg hel del när man väl kollar på sista delen :)
ELLA

ISA

vet inte riktigt vad jag tycker om de där filmerna, meeeen mysigt med bio :) gullig karl du har!

Svar: Meeen, de som är sååå bra :) He's the greatest!
ELLA

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI