Första advent

Hej på er. Jag har haft fullt upp denna veckan, såpass fullt upp att jag till och med glömt av att ringa tillbaka till mina föräldrar och min bästa vän i Göteborg, i tre-fyra dagar. Det har varit AW ena dagen och Kick off andra dagen, efter jobbtid, vilket har varit väldigt kul, och har då också resulterat att jag inte haft någon tid över för något annat. Igår var jag även och julklapps-shoppade med Jasmine hela dagen, gör ju en julkalender till Daniel, så som förra året. Tycker det är så kul, det här med julkalendrar. Har ju två egna, om man bortser från godis-kalendrarna, och jag vet att Daniel även gjort en till mig i år igen. 
 
Idag är det första advent, det har vi "firat" med storstädning och storrensning av hela lägenheten. Vi har också dragit fram allt julpynt, vi ska till och med ta fram granen och klä den nu om en stund. Jag går all in när det gäller julen, och gärna så tidigt som möjligt. Det ska även bakas lussebullar, och ikväll så ska vi även ha adventsfika med Jennifer och Kami som kommer hit och gör oss sällskap. Julmånaden är för mig nästan lika bra som sommarhalvåret, jag är lite av en julfantast.
 
Sitter för övrigt och lyssnar på Ellie Gouldings nya album, nu innan vi ska slå över till julmusik och börja julpynta här hemma. Jag har ju ett par klara favoriter sedan innan, men jag har haft lite svårt för vissa utav låtarna de första gångerna jag lyssnade igenom albumet. Jag har lite svårt för när artister har en viss genre, och sedan helt byter till en annan. Men jag vänjer mig, och har även vant mig denna gången. Nu tycker jag att flertalet av låtarna är helt fantastiska, det är ju trots allt Ellie Goulding det handlar om. 
 
Jag önskar er alla en fortsatt härlig advent, hur ni än spenderar den!
 
En bild från förra julen och julafton här hemma. Riktigt kassa inredningsbilder, blir bättre detta året!

Mammis

Tack detsamma hjärtat <3 Mysig, knastrande "öppen spis" ser jag, fantastisk lägenhet! ;)

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI