Första advent

Hej på er. Jag har haft fullt upp denna veckan, såpass fullt upp att jag till och med glömt av att ringa tillbaka till mina föräldrar och min bästa vän i Göteborg, i tre-fyra dagar. Det har varit AW ena dagen och Kick off andra dagen, efter jobbtid, vilket har varit väldigt kul, och har då också resulterat att jag inte haft någon tid över för något annat. Igår var jag även och julklapps-shoppade med Jasmine hela dagen, gör ju en julkalender till Daniel, så som förra året. Tycker det är så kul, det här med julkalendrar. Har ju två egna, om man bortser från godis-kalendrarna, och jag vet att Daniel även gjort en till mig i år igen. 
 
Idag är det första advent, det har vi "firat" med storstädning och storrensning av hela lägenheten. Vi har också dragit fram allt julpynt, vi ska till och med ta fram granen och klä den nu om en stund. Jag går all in när det gäller julen, och gärna så tidigt som möjligt. Det ska även bakas lussebullar, och ikväll så ska vi även ha adventsfika med Jennifer och Kami som kommer hit och gör oss sällskap. Julmånaden är för mig nästan lika bra som sommarhalvåret, jag är lite av en julfantast.
 
Sitter för övrigt och lyssnar på Ellie Gouldings nya album, nu innan vi ska slå över till julmusik och börja julpynta här hemma. Jag har ju ett par klara favoriter sedan innan, men jag har haft lite svårt för vissa utav låtarna de första gångerna jag lyssnade igenom albumet. Jag har lite svårt för när artister har en viss genre, och sedan helt byter till en annan. Men jag vänjer mig, och har även vant mig denna gången. Nu tycker jag att flertalet av låtarna är helt fantastiska, det är ju trots allt Ellie Goulding det handlar om. 
 
Jag önskar er alla en fortsatt härlig advent, hur ni än spenderar den!
 
En bild från förra julen och julafton här hemma. Riktigt kassa inredningsbilder, blir bättre detta året!

The Hunger games: The Mockingjay pt 2

Igår överraskades jag av Daniel efter jobbet, han kom och hämtade mig och hade köpt biljetter till The Hunger Games: Mockingjay part 2. Jag är ju totalt nerförälskad i de andra filmerna, och har sett så fram emot den här sista filmen, verkligen längtat! Utan att säga för mycket så vill jag bara säga det att den var precis allt man förväntade sig, och lite till. Så fantastiskt bra! Hade tårar i ögonen under hela filmen (superblödig, i know), och njöt av varenda sekund. Har världens bästa kille som överraskar mig med sånt här.
 
(Bild: Lionsgate)

Barry M - Mauve it

Jag beställde, för några veckor sedan, hem ett läppstift från Barry M. Det var helt slutsålt i Sverige, så jag beställde hem det från England. Mauve it heter färgen, och det är en supersnygg Kylie Jenner-färg som går lite mot lila. Jag är ju så inne på Kylie-färger, och tycker att det är såå snyggt nu i höst/vinter. Vad som skiljer denna mot mina andra färger i samma stuk, är att den inte är matt, utan för sig väldigt glansig på läpparna. 
Läppstiftet hittar ni här, för ynka 60 kr, plus frakt. Får visa upp det bättre vid ett senare tillfälle.