En dag på altanen

Man tager vad man haver. Vi ska köpa ett par jätte fina solsängar från IKEA i dagarna, men tills dess blir det en handduk och några kuddar som får göra mig sällskap i solen på altanen. Dock har det varit rätt så mycket moln på himlen idag, men jag har ändå njutit av en ledig dag ute i "naturen". Älskar verkligen vår nybyggda altan, det är lätt det bästa beslutet som tagits hittills i år

I want you so bad

Den här godbiten från Tory Burch (lånad bild) står högt upp på min shoppinglista just nu. Den har precis kommit in igen hos Jackie, och den brukar ta slut på väldigt kort tid. Så därför ska jag köpa den nu denna gången, ska bara vänta in min skatteåterbäring först. Ni finner den hos Jackie, kostar 3800 kr och tar slut himla fort, så ska ni ha tag i en så får ni springa in i närmsta butik så snabbt ni kan.
Väskan, som är i mediumstorlek, kommer vara perfekt nu i sommar! Speciellt tillsammans med mina Tory Burch ballerinas.

Bygge av altan

Godmorgon. Nu har jag varit frånvarande ett bra tag, livet kom emellan. Vi har haft besök flera helger i rad från Göteborg, och vi har jobbat de senaste 9 dagarna med att bygga vår, helt fantastiska, altan. Tidigare i våras så tog vi bort vår balkong, och nu för ett par veckor sedan påbörjade vi byggandet på vår 30 kvm stora altan. Då vår tomt sluttar en del så var det inte helt enkelt, men vi har fått massa hjälp från nära och kära, och grunden och trallen är nu helt klar! Nu är det bara kjolen, ett fint vindskydd på vänster sida, och inredning kvar! Allt blev så bra och altanen blev så stor! Nu bara längtar jag efter dagar där ute fyllda med frukostar, luncher, middagar, drinkar och en massa solande. Då krävs det ju dock också att solen vågar titta fram bakom de regnmoln som nu täcker vår sida av Stockholm. Förhoppningsvis blir juni månad snäppet bättre än maj.