Summertime sadness

God förmiddag!
Sommartiden är igång, men än är det dock någon form uta höstväder ute, känns inte som att världen hänger med riktigt, rent årstidsmässigt.
 
Sitter och äter frukost, varvar ner ett ägg med en chokladboll, det är ju ändå söndag. Bakade igår då jag fick Felicia på besök under kvällen. Vi åt tacos, drack vin och pratade jobb, kärlek och musik - as always. 
Hon hade även med sig en browniekaka gjord på svarta bönor och dadlar, bland annat. Nyttig, glutenfri, laktosfri och förvånansvärd god! Blev positivt överraskad. Min själ älskar socker, men min kropp mår inte riktigt lika bra utav det, och jag kan till och med bli lite bakfull dagen efter jag tryckt i mig lite smågodis. Så det känns ju rätt så bra att jag nu hittat något som fortfarande är gott, och samtidigt utan vitt socker!
 
På tal om kroppen så har jag gått och haft så förbannat ont i ryggen en längre tid, och nu efter att jag halkade i vintras så har värken blivit ännu värre, kan knappt gå normalt. Var hos en naprapat i fredags och ska dit på måndag igen, och hoppas verkligen jag kan bli av med den här skiten snart. Har troligen en så kallad "falsk ischias", och värken går ner och sitter på ena skinkan och en bit utav benet, vilket är jävligt jobbigt, rent ut sagt. Är dock så van vid smärtan nu att jag inte ens kommer ihåg sist jag var utan den. Men nu ska jag förhoppningsvis med hjälp av naprapaten och eget arbete bli kvitt den till slut.
 
Ska nu strax iväg till jobbet, hoppas på mycket folk idag! Fick en gåva utav jobbet i förra veckan, en personlig och superfin mugg från Sagaform i samarbete med Petite Charlie och Jackie. Petite Charlie har en massa fina grejer med helt fantastiska motiv på, och ni bara måste kolla in Jackie's nya hemsida som har blivit så himla fin!
 
Min Ella-mugg från Jackie.

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI