Save the dates: April


T H E   S I M S   4   -   D A G S   A T T   J O B B A   /   1   A P R I L
Expansionspaketet Dags att jobba släpps äntligen i butik! Jag är simnörd, och nu när The sims 4 finns till macen så spelar jag det ännu mer! Det är kanske inte speciellt ofta, men när jag väl spelar det så fastnar jag lätt. Har haft så gott som varenda spel sedan det allra första spelet släpptes år 2000, oj vad stort det va då!
Tror verkligen att det här expansionspaketet, där man får följa med simmarna till jobbet, kommer vara riktigt roligt! Spelet kommer kosta runt 379 kr.
 
 
 
G A M E   O F   T H R O N E S   -   S Ä S O N G   5   /   1 2   A P R I L
Ännu ett år av längtan. Khaleesi, Starks, Lannisters m.fl. är äntligen tillbaka! Den här serien är en av de absolut bästa serierna som någonsin skapats, jag är som trollbunden varje år, och efter varje avslutat avsnitt vill jag bara ha mer och mer. Game of Thrones är en otroligt kritikerrosad tv-serie, med ett betyg på hela 9,5 på IMDB, och är nu inne på sin femte säsong. Har ni inte sett den så se om hela serien från början, och ni som bara väntat och väntat sedan säsong 4, snart är väntan äntligen över!

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI