Save the dates: April


T H E   S I M S   4   -   D A G S   A T T   J O B B A   /   1   A P R I L
Expansionspaketet Dags att jobba släpps äntligen i butik! Jag är simnörd, och nu när The sims 4 finns till macen så spelar jag det ännu mer! Det är kanske inte speciellt ofta, men när jag väl spelar det så fastnar jag lätt. Har haft så gott som varenda spel sedan det allra första spelet släpptes år 2000, oj vad stort det va då!
Tror verkligen att det här expansionspaketet, där man får följa med simmarna till jobbet, kommer vara riktigt roligt! Spelet kommer kosta runt 379 kr.
 
 
 
G A M E   O F   T H R O N E S   -   S Ä S O N G   5   /   1 2   A P R I L
Ännu ett år av längtan. Khaleesi, Starks, Lannisters m.fl. är äntligen tillbaka! Den här serien är en av de absolut bästa serierna som någonsin skapats, jag är som trollbunden varje år, och efter varje avslutat avsnitt vill jag bara ha mer och mer. Game of Thrones är en otroligt kritikerrosad tv-serie, med ett betyg på hela 9,5 på IMDB, och är nu inne på sin femte säsong. Har ni inte sett den så se om hela serien från början, och ni som bara väntat och väntat sedan säsong 4, snart är väntan äntligen över!

Summertime sadness

God förmiddag!
Sommartiden är igång, men än är det dock någon form uta höstväder ute, känns inte som att världen hänger med riktigt, rent årstidsmässigt.
 
Sitter och äter frukost, varvar ner ett ägg med en chokladboll, det är ju ändå söndag. Bakade igår då jag fick Felicia på besök under kvällen. Vi åt tacos, drack vin och pratade jobb, kärlek och musik - as always. 
Hon hade även med sig en browniekaka gjord på svarta bönor och dadlar, bland annat. Nyttig, glutenfri, laktosfri och förvånansvärd god! Blev positivt överraskad. Min själ älskar socker, men min kropp mår inte riktigt lika bra utav det, och jag kan till och med bli lite bakfull dagen efter jag tryckt i mig lite smågodis. Så det känns ju rätt så bra att jag nu hittat något som fortfarande är gott, och samtidigt utan vitt socker!
 
På tal om kroppen så har jag gått och haft så förbannat ont i ryggen en längre tid, och nu efter att jag halkade i vintras så har värken blivit ännu värre, kan knappt gå normalt. Var hos en naprapat i fredags och ska dit på måndag igen, och hoppas verkligen jag kan bli av med den här skiten snart. Har troligen en så kallad "falsk ischias", och värken går ner och sitter på ena skinkan och en bit utav benet, vilket är jävligt jobbigt, rent ut sagt. Är dock så van vid smärtan nu att jag inte ens kommer ihåg sist jag var utan den. Men nu ska jag förhoppningsvis med hjälp av naprapaten och eget arbete bli kvitt den till slut.
 
Ska nu strax iväg till jobbet, hoppas på mycket folk idag! Fick en gåva utav jobbet i förra veckan, en personlig och superfin mugg från Sagaform i samarbete med Petite Charlie och Jackie. Petite Charlie har en massa fina grejer med helt fantastiska motiv på, och ni bara måste kolla in Jackie's nya hemsida som har blivit så himla fin!
 
Min Ella-mugg från Jackie.

Years & Years - King

Musiken i den här låten är ren magi i mina öron. Felicia, min musikaliska soulmate, tipsade mig om denna och jag föll pladask, direkt.