Friyay

Godkväll allihopa. Just i detta nu ligger jag i soffan, äter godis och kikar runt på datorn, samtidigt spelar Daniel tvspel i bakgrunden. Jag köpte nämligen min kära sambo ett Playstation 4 i förra veckan, inte för att vi firade något speciellt eller så, utan mer för att jag verkligen tycker att han förtjänade det. Jag har min glansdagar, jag med. Min sambo blev glad, och jag blev ännu gladare för att jag gjort honom glad, fair deal.
 
Idag har jag varit ledig, var inne i stan och lunchade med min fina Felicia, shoppade lite och bara hade det mysigt hela eftermiddagen. Både Zara och Mango har fått in så mycket stilrent och fina grejer inför hösten, man vill köpa upp så gott som hela butiken! Meeen det går inte när man ska spara och ha sig, så det räckte med att en utav blusarna fick följa med mig hem idag, och ett kamerastativ, men det fick jag av Daniel. Så bra att ha som hjälpmedel då jag lätt skakar till kameran när jag försöker få till en bra bild.
 
Jag och Daniel åt middag på Taco Bar idag, han åt hamburgare med pulled pork, och jag tog enchiladas. Älskar deras enchiladas original, njuter av varje tugga jag tar, tycker att det är så gott. Rätten är dessutom glutenfri, vilket ger pluspoäng.
 
Nu ska jag faktiskt ta och borsta mina tänder och hoppa ner under täcket, är så trött att jag nästan somnar här framför skärmen. Hoppas ni alla haft en fin fredag, och får en härlig helg.
 
 
Min älskade Tory Burch väska, som jag är lika kär i idag som när jag köpte den.
 

Carro

Åh så snygg!!!

Svar: Den är min favorit just nu! :)
ELLA

Hannah

Jag undrar hur det funkar på Jackie. Får ni ha på er vad ni vill när ni jobbar eller ska ni ha kläder därifrån?

Svar: Vi har på oss de kläder vi säljer, lite som "levande skyltdockor" :)
ELLA

Hannah

Tack för svaret! Men får ni rabatter och sånt med tanke på priset på kläderna i butikerna? Älskar din blogg du verkar vara en så fin tjej med båda fötterna på jorden!

Svar: Givetvis är det så att man får vissa förmåner via jobbet :) Tack gullis! Väldigt spännande att du visste att jag jobbade på Jackie.
ELLA

Maria

Såg kommentaren Hannah skrivit, är inte insatt alls i det där med att jobba i butik. Du svarade att ni har på er kläder ni säljer, hur fungerar det? Måste ni köpa plaggen ni har på er eller är det företaget som ger er dom? Får ni behålla dom? Förstår om du inte vill eller kan/får svara på det :)

Svar: Hej Maria! Jag önskar att jag kunde, men vill gärna inte gå mer ingående på den frågan, utan du får tyvärr samma svar som Hannah nedan, att det är så att man får vissa förmåner via jobbet. Hoppas du inte blir allt för besviken :)
ELLA