Dina färger var blå

 
En mobilbild, från idag, på mina nya t-shirt som jag inhandlade igår på H&M. Älskar blått, så fräscht och upplyftande. Nytt halsband har jag också, också från H&M. Älskar H&M, som ni kanske vet. Gillar att blanda budget med lyx.
 
Vill också passa på att säga min mening angående det här med att ens egna ögonfransar förstörs utav ögonfransförlängning. Jag har som sagt haft fransförlängning i fyra år, och nu när jag nu tagit bort dem, så är mina egna fransar längre än någonsin. De är starka, friska och de blir så himla fina i min mascara från Clinique! Full pott på den mascaran alltså. Även om jag inte längre är för fransförlängning, rent utseendemässigt, så tycker jag inte att någon ska vara rädd för att testa på det, just för att ens egna fransar skulle kunna förstöras. Jag är ett levande bevis på att så inte är fallet. 

Sanna | Beauty & Design

Jag tror helt att det beror på vart en går och således vilka produkter personen som gör fransarna använder - lim, fransar och allt sådant :) Jag gick i ungefär 1 år innan jag slutade, kände att mina fransar då var kortare och tunnare än innan, men absolut inte dåliga, bara lite slitna liksom, de behöver ju ständig återfuktning precis som håret på huvudet. Nu har jag kört serum i ett halvår och de är starka, friska och långa som förut, om inte bättre :)

Svar: Ja, det har du absolut rätt i. Finns många oseriösa fransförlängare, viktigt att man går till en duktig och seriös. Men sedan tror jag också att längs och tjockleks skillnaden mellan förlängning och vanlig frans är såpass stor att man lurar ögat, när man väl sedan tar bort låtsasfransarna. Och då kan uppleva att ens egna fransar har blivit kortare, tunnare och då slitnare. :)
ELLA

Sanna | Beauty & Design

Ja absolut! Jag dokumenterade ju inte precis hur mina fransar såg ut innan, men just längden vet jag var lite skillnad, men som sagt inte står. Det var förmodligen bara påfrestningen, precis som att håret på huvudet blir aningens sämre om en använder löshår - men även där handlar det ju om vilken metod, vilken vikt, hur mycket, kvalitet osv. Tyvärr är det ju många som går till oseriösa som du säger, till exempel skulle jag aldrig gå till nån som lägger upp på Letsdeal eller Groupon, då känns det som att något inte stämmer. Vet att vi hade en sån i GBG som många skrev om att det var fruktansvärt, att de typ tappade alla sina lös- och riktiga fransar efter två veckor. Jag hade alltid som tumregel att det SKULLE vara lite dyrare, annars kändes det inte bra. Jag gick till Frida på Young Nails på Magasinsgatan, och hon var sjukt bra. Vet att Sara som har bloggen Brownsugar hade en mardrömsupplevelse med nån Lets Deal-salong som lägger upp typ hela tiden:

http://brownsugar.se/2013/august/fransforlangning-varning.html

Jag minns inte hur hennes fransar var efter detta, men jag kan tänka mig att det inte var superbra. Men på nåt sätt får en ju också använda sitt sunda förnuft; om det kostar under 500kr så bör en tänka till. Mitt kostade 1000kr första gången och 400kr efter 3 veckor, men Frida var himla snäll och om det inte fanns tid pga semester eller liknande så betalade jag fortfarande 400kr om det hade gått uppemot 6 veckor. Fast ibland betalade jag mer för jag tyckte synd om henne, det är ju inte precis en bra timlön med skatt, moms, sociala avgifter och allt.

Förresten hur kommer det sig att du tog bort dina nu? :) Jag vill sååå gärna göra igen, men nu sparar vi ju för bröllop, så det blir inget med det förrän det är dags för giftermål ;P

Haha, förlåt, det blev värsta novellen här, hoppas det är ok ;)

Svar: Ja, det skiljer sig säkert en hel del från person till person, vad man har för kvalité på sina vanliga fransar osv :)
Ja, det är inte helt ovanligt att man hamnar på helt fel ställe om man inte läser på eller kollar upp innan. Hade en kund en gång som hade heelt ihoplimmade fransar. Då hade fransförlängaren satt på fem stycken styckfransar på varje frans, och detta var inte volymfransar, plus att limmet sedan klistrat ihop sig så alla fransarna var som ett hopklistrat nät. Skickade iväg henne till min dåvarande franstjej som fick bort allt till slut efter många om och men, men hennes egna fransar var helt förstörda.
Alltid bättre att betala mer än mindre när det gäller att ta risker när det gäller utseendet, det är min åsikt i alla fall. Betalar man lite mindre så känns det som chansen ökar att man då får en lite sämre "vara".

Jag tycker inte det är fint längre, vill väl helt enkelt vara lite naturligare. Har ju haft dem så länge, och ser det nu på så många, och tänker att det ser så fejkat ut. Vilket det alltid även gjort på mig såklart, men man blir lite blind när det gäller en själv. En smaksak från min sida helt enkelt :)

Åh när ska ni gifta er? Vi ska själva gifta oss nästa sommar, så förstår precis det där med att spara pengar, kostar ju en heeel del ;)
ELLA

Sanna | Beauty & Design

Och det ska stå stor, inte "står". Haha, tror du förstod det, men ändå..