BareMinerals Foundation

Jag är ju ett större fan av bareMinerals och har varit det de sista tio åren. Gick över till deras flytande foundation nu i vintras, för att testa något nytt, men bytte snabbt tillbaka efter några månaders användning. Det jag gillar mest med denna puderfoundationen är att den inte täcker speciellt mycket av din egen hudton, det ser inte speciellt sminkat ut, men att man samtidigt kan sminka för blemmor och liknande, väldigt lätt. Klarar inte av flytande foundation, då jag känner mig för sminkad, och jag känner verkligen att jag har något i ansiktet. Det gör jag inte med denna foundationen från bareMinerals. Jag är väldigt oliv/gul i hudtonen, så jag blandar oftast Golden Medium med Medium Tan, för att få till den bästa färgen, beroende på hur pass brunbränd jag är. Foundationen kostar runt 395 kr i butik, men jag hittade den för endast 279kr cocopanda.se. Burken håller i ca ett halvår om man bara håller sig till en färg, och finns i alla möjliga färger. Jag har också väldigt känslig hud, vilket den här foundationen är superb till, det var just därför jag började använda den, för sådär tio år sedan. Har provat på olika varianter gneom åren, men denna är verkligen den bästa, för mig.

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI