Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI

Friyay

Godkväll allihopa. Just i detta nu ligger jag i soffan, äter godis och kikar runt på datorn, samtidigt spelar Daniel tvspel i bakgrunden. Jag köpte nämligen min kära sambo ett Playstation 4 i förra veckan, inte för att vi firade något speciellt eller så, utan mer för att jag verkligen tycker att han förtjänade det. Jag har min glansdagar, jag med. Min sambo blev glad, och jag blev ännu gladare för att jag gjort honom glad, fair deal.
 
Idag har jag varit ledig, var inne i stan och lunchade med min fina Felicia, shoppade lite och bara hade det mysigt hela eftermiddagen. Både Zara och Mango har fått in så mycket stilrent och fina grejer inför hösten, man vill köpa upp så gott som hela butiken! Meeen det går inte när man ska spara och ha sig, så det räckte med att en utav blusarna fick följa med mig hem idag, och ett kamerastativ, men det fick jag av Daniel. Så bra att ha som hjälpmedel då jag lätt skakar till kameran när jag försöker få till en bra bild.
 
Jag och Daniel åt middag på Taco Bar idag, han åt hamburgare med pulled pork, och jag tog enchiladas. Älskar deras enchiladas original, njuter av varje tugga jag tar, tycker att det är så gott. Rätten är dessutom glutenfri, vilket ger pluspoäng.
 
Nu ska jag faktiskt ta och borsta mina tänder och hoppa ner under täcket, är så trött att jag nästan somnar här framför skärmen. Hoppas ni alla haft en fin fredag, och får en härlig helg.
 
 
Min älskade Tory Burch väska, som jag är lika kär i idag som när jag köpte den.
 

BareMinerals Foundation

Jag är ju ett större fan av bareMinerals och har varit det de sista tio åren. Gick över till deras flytande foundation nu i vintras, för att testa något nytt, men bytte snabbt tillbaka efter några månaders användning. Det jag gillar mest med denna puderfoundationen är att den inte täcker speciellt mycket av din egen hudton, det ser inte speciellt sminkat ut, men att man samtidigt kan sminka för blemmor och liknande, väldigt lätt. Klarar inte av flytande foundation, då jag känner mig för sminkad, och jag känner verkligen att jag har något i ansiktet. Det gör jag inte med denna foundationen från bareMinerals. Jag är väldigt oliv/gul i hudtonen, så jag blandar oftast Golden Medium med Medium Tan, för att få till den bästa färgen, beroende på hur pass brunbränd jag är. Foundationen kostar runt 395 kr i butik, men jag hittade den för endast 279kr cocopanda.se. Burken håller i ca ett halvår om man bara håller sig till en färg, och finns i alla möjliga färger. Jag har också väldigt känslig hud, vilket den här foundationen är superb till, det var just därför jag började använda den, för sådär tio år sedan. Har provat på olika varianter gneom åren, men denna är verkligen den bästa, för mig.

Dina färger var blå

 
En mobilbild, från idag, på mina nya t-shirt som jag inhandlade igår på H&M. Älskar blått, så fräscht och upplyftande. Nytt halsband har jag också, också från H&M. Älskar H&M, som ni kanske vet. Gillar att blanda budget med lyx.
 
Vill också passa på att säga min mening angående det här med att ens egna ögonfransar förstörs utav ögonfransförlängning. Jag har som sagt haft fransförlängning i fyra år, och nu när jag nu tagit bort dem, så är mina egna fransar längre än någonsin. De är starka, friska och de blir så himla fina i min mascara från Clinique! Full pott på den mascaran alltså. Även om jag inte längre är för fransförlängning, rent utseendemässigt, så tycker jag inte att någon ska vara rädd för att testa på det, just för att ens egna fransar skulle kunna förstöras. Jag är ett levande bevis på att så inte är fallet.