Love me like you do

 
Inte för att jag tror att någon missat Ellie Gouldings nya låt Love me like you do, men ifall att - så har ni den här! Helt sagolik! Finns ingen som Ellie Goudling.

Glutenfri fredagsfrukost

Jag är ledig idag, så jag har sovit ut och unnat mig pannkakor till frukost. Inte vilka pannkakor som helst, utan banan/protein-pannkakor. Jag har även kollat på alla såpoperor som går så här på förmiddagen, fastnar lätt i Hem till gården av någon anledning, hade även kollat ett avsnitt av Våra bästa år om det fortfarande hade visats. Idag ska jag städa, tvätta och rå om mig själv och mitt hem, och ikväll ska vi ut med några vänner. Vi ska ut och äta och sedan gå på den tredje Hunger Games filmen på bio. Har sett fram emot den länge!
 
Delar med mig av receptet på bananpannkakorna och smoothien.
 
Bananpannkakor:
Mixa/vispa ihop 2 ägg, en banan och 1 dl vaniljproteinpulver.
Häll ner 0,6 dl smet åt gången i stekpannan och stek någon minut på varje sida. Toppa med kvarg och bär.
 
Smoothie:
Mixa två-tre nävar spenat, 1 dl mango, en skiva ananas, 1-2 cm av ingerfäran, en banan och 0,5 dl citronjuice.

Inspirationsböcker

När jag kom hem från jobbet igår så överraskade Daniel mig med två böcker som jag spanat in och velat ha! Riktiga toppenböcker, är helt förälskad i dem! De har många kloka råd och ord jag verkligen ska försöka leva efter, samtidigt som de innehåller många nyttiga och näringsrika recept. Jag rekommenderar varmt dessa böcker till alla er där ute som vill leva ett sundare liv, både psykiskt och fysiskt.