Beauty awards

 
Jag bestämde mig för att dela med mig av mina absoluta favoriter när det kommer till just smink. De här är produkter jag själv använder, nästan dagligen, och som jag fastnat för då de är så himla grymma och fina på. Här nedan finner ni mina favoriter i varje kategori.
 
 
1. P R I M E R
Smashbox: Photo Finish. Bästat primern ever. Formulan silikon-aktig och lägger sig som en fin, matt hinna på huden. Håller sminket på plats hela dagen. Lägger denna primer ca tio min efter att jag smörjt in mig med min dagcreme. Kostar 290 kr här.
 
2. F O U N D A T I O N
BareMinerals: Original SPF15 Foundation. Jag har använt mig utav denna foundation de senaste tio åren, och jag är bara så nöjd. Denna mineralfoundation är ett puder som lägger sig som ett andra lager på huden, utan att se minsta sminkad ut (om man nu inte vill se sminkad ut, då borstar man bara på ytterligare foundation). Jag har själv färgen Golden Medium och den kostar 359 kr här.
 
3. C O N C E A L E R
Kicks: Concealer trio cover & correct natural. En trio-concealer med en gul nyans för att täcka röda partier, en röd nyans för att täcka blå partier samt en hudfärgad nyans. Den är krämig i konsistensen och täcker riktigt bra. Använder den röda nyansen under ögonen och den gula på ev. blemmor. Concealern kostar 139 kr här.
 
4. S O L P U D E R / B R O N Z E - P O W D E R
Laura Mercier: Matte radiance baked powder. Bronzepudret från himlen. Köpte detta puder nu i veckan, efter att jag bara hört massa bra saker om det. Kan lova er att jag inte ångrar mig. Detta puder ger en solbränd finish utan att se för mycket ut. Jag har nyans 3, även om jag är blek så kan jag använda mig utav denna färg utan att se för sotig ut. Ni finner det här för 379 kr.
 
5. F I N I S H - P O W D E R
BareMinerals: Mineral Veil. Ett transparent finish-puder som jag alltid pudrar över ansiktet när jag har sminkat klart mig. Håller ansiktet matt och ger en silkeslen finish. Kostar 385 kr här.
 
6. R O U G E / B L U S H
Benefit Cosmetic: Rockateur Famously Provocative Cheek Powder. Finaste rouget i världen. Den matta finishen gör att man kan ha det till vardags utan att se för sminkad ut. Ger en naturlig rodnad på kinderna. Kostar runt 250 kr hos Sephora.
 
7. U N D E R - E Y E - B R I G H T E N I N G
Benefit Cosmetic: Ooh la lift. Denna magiska under-eye-brighter är något jag har svårt att leva utan. Den ljusar upp under ögonen, på ett fantastiskt sätt. Jag duttar några gånger under varje öga och sedan smörjer jag in formulan, vilket resulterar i en fräschare och piggare look. Kostar runt 200 kr hos Sephora.
 
8. H I G H L I G H T E R
Benefit Cosmetic: High beam face highlighter. En highlighter i ljusljusrosa nyans. Kan användas såväl över kindbenen, som på näsrygg och panna/haka om man nu vill det. Jag använder den endast ovanför kindbenen för att få en fräschare look. Superfin färg som ger ett otroligt fint skimmer. Kostar runt 250 kr hos Sephora.
 
9. M A S C A R A
Clinique: High impact mascara. Den absolut bästa mascaran jag någonsin haft, om man ser till alla kategorier. Den ger svarta, långa fransar, åker inte ner under ögonen och försvinner i ett naffs när man tvättar ansiktet på kvällen. Jag hade även velat ha Benefit's They're real här, då den ger helt fantastiska fransar, men då den lätt ramlar ner under ögonen och är ett rent helvete att få bort, så tog Cliniques första priset. Mascaran kostar 179 kr här.
 
10. Ö G O N B R Y N S P E N N A
Kicks: Eyebrow definer. Denna pennan är bäst. Gillade H&Ms gamla hederliga penna, men då de slutade med den ett tag så hittade jag denna, och har kört på den sedan dess. Ögonbryn är en viktig del för mig, och ofta det jag lägger tid på när jag sminkar mig. Denna pennan gör det lätt att få snygga bryn, där stråna är för glesa. Jag har färgen dark blonde, som är åt det askiga hållet, då jag inte gillar varma nyanser. Ni finner den här för 89 kr.
 
11. L Ä P P S T I F T
Chanel: Rouge Coco, färg 402 Adrienne. Det perfekta nude-läppstiftet för alla tillfällen. Denna färg är verkligen så fin på, inte för ljus och inte för mörk. Ska man bara ha med sig ett läppstift, så ska man ha det här. Kostar runt 350 kr hos Sephora.

 

Det här inlägget innehåller en eller flera affilitelänkar/adlinks, men det är endast mina egna åsikter och erfarenheter som återges i inlägget.

New years eve dress

 
Hittade till slut en enkel, men glittrande, klänning att ha på mig ikväll. Ryggen är helt magisk. 
Shoppade en massa saker igår, får visa er mer vid ett senare tillfälle. Hoppas ni får en fantastisk nyår allihopa, gott nytt år!

Mitt tjugohundrafemton

Här kommer den traditionella nyårslistan.

 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Bytt jobb har jag ju gjort innan, men något nytt är att jobba med ekonomi. Något som jag trivs riktigt bra med.

 

Har du några nyårslöften?
Det eviga nyårslöftet, vara mer hälsosam. Något jag ofta strävar efter, men som jag aldrig lyckas hålla sådär jättebra då jag är ett socker/fett-freak. Ska även försöka lägga av med spontanshoppingen, om jag nu ska shoppa så ska jag ha tänkt ut det i förväg, inte bara gå in i en affär och "ååh, den och den var fin, ni får följa med mig hem"..

 

Vilka länder besökte du?

Jag höll mig inom Sveriges gränser i år, tråkigt nog. Blev ingen solsemester då vi sparar till bröllopet istället.

 

Vad önskar du att du gjort mindre?
Jag önskar att jag hade oroat mig mindre, att jag hade överanalyserat mindre. Mina två mindre roliga egenskaper, speciellt den sistnämnda. Allting händer av en orsak, och även om man analyserar i timmar över något, så blir det inte bättre för det. Shit happens, men man klarar alltid av allting i slutändan.

 

Bästa köpet?
Min brudklänning, min Givenchy väska och min MaxMara kappa i camel.

 

 

Bästa minnet från 2015?

Alltså jag har världens sämsta minne, kommer inte ihåg vad jag åt till frukost igår typ. Men något som jag faktiskt kommer ihåg är alla hjärtans dag detta året, min mest romantiska dag på hela året. Vi tog in på hotell, drack massa champagne, åt storartat på Berns och slutade kvällen i ett varmt bad, med ytterligare ett par glas champagne. Så mysigt!

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2015?
Så var det det här med minnet igen.. Jag har för mig att jag först hade släkten på besök hos mamma, jag hade ordnat för kak-bjudning, och senare på kvällen så slog jag klackarna i taket tillsammans med mina närmsta i Kungsbacka.

 

Ett datum du alltid kommer att minnas?
Från just deta året, 14 februari, som jag skrivit om här ovan.

 

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat, kläder, smink, inredning och teknikprylar. Jag har många dyra laster.

 

Hur skulle du beskriva din stil i år?
Min egen. Jag har en väldigt blandad stil och jag klär mig i lite vad jag känner för. Nu i höst/vinter har det varit mycket polotröjor, och så har jag bott i mina MaxMara kappor.

 

 

Favoritprogram på TV?
Jag kollar aldrig TV, så jag får istället köra mina favoritserier. Game of Thrones, Vikings, Homeland, Bron, Pretty Little Liars, New Girl och Modern family. De serier jag följt det senaste året.

 

Vad fick dig att må bra?
Min fantastiska sambo, han gör mig så lycklig. Mina vänner och min familj bidrar också till samma lycka, och så mitt jobb, naturligtvis.

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Tror inte det egentligen har varit någon skillnad, men jag har inte varit ledsnare i alla fall.

 

Är det något du saknade 2015 som du vill ha år 2016?
Solsemester. Som vi alla vet så hade vi ingen hell-of-a-summer. Mer sol år 2016!


Vad ser du mest framemot med år 2016?
Vårt bröllop i sommar!(!!!)