Sephora multitasker powder brush #45

 
Denna borsten fick jag med mig hem från Sephora i fredags, har läst om den innan då den tipsas från flera bloggar, som en grym borste till just mineralpuder. Då jag använder mig av BareMinerals puderfoundation så passade den här helt perfekt. Har alltid haft BaeMinerals egna borstar innan, som ska vara "de bästa" till just deras egna produkter, men den här borsten var faktiskt snäppet bättre, älskar den! Tar upp lagom mycket puder, är behändig att använda, och ger ett superfint - ej för sminkat - resultat. Så till alla där ute som använder sig av mineralpuder, här har ni borsten för er! Kostar runt 200-lappen, finns i Sephora butikerna.

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR


2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI