Laura Mercier - Ambre Vanillé

Nästan alla mina kollegor runt med den här doften på sig, antingen som parfym eller som body butter. Jag talar om Laura Mercier's Ambre Vanillé, en helt fantastisk doft. Hade den inte varit så dyr, ligger runt 700 kr, så hade jag köpt den jag med, men det passar sig inte så bra just just denna månaden. Doften är helt magisk och har en unik essens av vanilj i botten. Tre utav mina kollegor har den på sig, nästan dagligen, så jag går runt i aromen hela dagarna. Ni som inte redan har andats in den här ljuva doften innan, sväng in på närmsta Kicks, testa och njut.


Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR


2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI