Glossybox, here we go again

Bilden är lånad härifrån.
 
 
Än är jag och Glossybox tydligen inte klara med varandra, för jag återupplivade min prenumeration där i förra veckan. Trodde inte att jag skulle sakna det alls när jag sa upp den nu för några månader sedan, men ack så fel jag hade. Nu är ju kanske boxen ännu roligare, för min del, då jag inte har mina fransextensions längre, och kan använda mig utav mer smink på ögonen. Är ju ingen sminkfantast direkt egentligen, gillar det enkla och naturliga, men det är ändå alltid kul med lite vardagslyx. Sen är det ju faktiskt bara 139 kr i månaden vi pratar om, skippa en lunch ute och den är din liksom. För er som inte vet vad Glossybox är, så är det en box som skickas hem till dig, en gång i månaden, med fem skönhetsprodukter - ofta anpassade efter just dig. Det handlar både om fullsizeprodukter och mindre varianter, såväl för huden som för håret, och övriga kroppen.
Ni hittar boxen här, där kan ni också välja mellan månadsprenumeration eller halvårs/helårsprenumeration.

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR


2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI