Laura Mercier - Ambre Vanillé

Nästan alla mina kollegor runt med den här doften på sig, antingen som parfym eller som body butter. Jag talar om Laura Mercier's Ambre Vanillé, en helt fantastisk doft. Hade den inte varit så dyr, ligger runt 700 kr, så hade jag köpt den jag med, men det passar sig inte så bra just just denna månaden. Doften är helt magisk och har en unik essens av vanilj i botten. Tre utav mina kollegor har den på sig, nästan dagligen, så jag går runt i aromen hela dagarna. Ni som inte redan har andats in den här ljuva doften innan, sväng in på närmsta Kicks, testa och njut.


Sephora multitasker powder brush #45

 
Denna borsten fick jag med mig hem från Sephora i fredags, har läst om den innan då den tipsas från flera bloggar, som en grym borste till just mineralpuder. Då jag använder mig av BareMinerals puderfoundation så passade den här helt perfekt. Har alltid haft BaeMinerals egna borstar innan, som ska vara "de bästa" till just deras egna produkter, men den här borsten var faktiskt snäppet bättre, älskar den! Tar upp lagom mycket puder, är behändig att använda, och ger ett superfint - ej för sminkat - resultat. Så till alla där ute som använder sig av mineralpuder, här har ni borsten för er! Kostar runt 200-lappen, finns i Sephora butikerna.

Glossybox, here we go again

Bilden är lånad härifrån.
 
 
Än är jag och Glossybox tydligen inte klara med varandra, för jag återupplivade min prenumeration där i förra veckan. Trodde inte att jag skulle sakna det alls när jag sa upp den nu för några månader sedan, men ack så fel jag hade. Nu är ju kanske boxen ännu roligare, för min del, då jag inte har mina fransextensions längre, och kan använda mig utav mer smink på ögonen. Är ju ingen sminkfantast direkt egentligen, gillar det enkla och naturliga, men det är ändå alltid kul med lite vardagslyx. Sen är det ju faktiskt bara 139 kr i månaden vi pratar om, skippa en lunch ute och den är din liksom. För er som inte vet vad Glossybox är, så är det en box som skickas hem till dig, en gång i månaden, med fem skönhetsprodukter - ofta anpassade efter just dig. Det handlar både om fullsizeprodukter och mindre varianter, såväl för huden som för håret, och övriga kroppen.
Ni hittar boxen här, där kan ni också välja mellan månadsprenumeration eller halvårs/helårsprenumeration.