See you again

Jag har inte sett Furious 7, men jag har sett slutscenen och jag, som många andra, föll pladask för soundtracket som spelas i bakgrunden. Jag har verkligen spelat sönder den här hemma, tröttnar aldrig. Den är så sorglig, men så fin.
 
Igår hittade jag även en superfin medley av Andie Case, hon har en helt sagolik röst, och sjunger bland annat delar av See you again i medleyn. Delar här nedan med mig utav både Wiz Khalifa - See you again och Andie Case - See you again Medley.
 
 
 

Murad startkit

Just nu så har Murad en pop-up store mitt emot Sephora i Nacka Forum. Där kan man göra en hudanalys, skinscan och få hudtips för just sin hudtyp. Jag, som tröttnat en aning på Dermalogica, var och gjorde en och hade inte värst mycket problem mer än lite solskador på ögonlocken, eftersom de är så sköra. Vi kom sedan fram till vilken hudserie som var bäst fö just min hudtyp, och jag köpte sedan med mig ett start kit i just den serien. Har bara testat detta en vecka ännu, så ska varken ge ris eller ros, men är positiv än så länge. Behöver något andra produkter än Dermalogica, och kanske är Murad märket för mig. Har bara läst positiva recensioner om det här märket, samt har en vän som öppnat egen hudvårdssalong och jobbar med märket, så det låter lovande.
 
Fram till juni har Murad sin pop-up store i Nacka Forum, en skinscan är helt gratis, så passa på innan de ger sig av.

Maria Hazell

Hittade två låtar från Maria Hazell som föll mig precis i smaken. Fastnade för både rösten och sångtexterna.
Maria Hazell är svensk och är från början barnskådespelerska, hon spelade bland annat Sara i Tsatsiki.