Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI

25-årig cocktailkväll

 
Igår kväll hade jag åtta stycken av mina fina tjejer här på 25-årig cocktailkväll, ett föresenat födelsedagsfirande med mina Stockholmstjejer.
Naturligtvis glömde jag ta bilder under kvällen/natten, men några få hann jag ta både innan och nu efter.
Hade en fantastisk kväll/natt som inte tog slut förrän 2-3 tiden inatt. Inget partyparty utan bara en massa goda drinkar, gott tilltugg och en massa skitsnack.
Jag blandade ihop lite drinkar under kvällen, bland annat strawberry daiquiri, cosmopolitan, piggelin och en mango-jordgubbsblandning. Så roligt att göra något utlver det vanliga vinpimplandet.
Hade i alla fall en otroligt trevlig kväll och fick även en massa fina presenter och jag är supertacksam för allting! Har så fantastiskt fina vänner och känner mig riktigt uppskattad och lycklig tillsammans med dem! (Och självklart även med er som inte kunde dyka upp :) )

Glossybox september månad

 

Iphone 6 is mine

Överträffar alla förväntningar, är helt kär i detta lilla teknikunder.